L'Aubrac és avui en dia una zona de cria bovina per a carn, cosa que no era així en el passat, ja que es concentrava en la producció de Laguiole, en els Burons , en equips fortament jerarquitzats on cadascú tenia la seva tasca. Fou l'època d'or de l'Aubrac i on es va inventar l'aligot.. Avui dia, la producció de formatge Laguiole continua de forma lletera industrial i es concentra a la regió. I la Laguiale gaudeix molt d'una bona vaca AOC que fa uns formatges boníssims. Aquestes 3 lletres amb majúscula volen dir Aubrac i és quan els francesos o catalans no ho diuen tant llarg i s'entenen millor. Jo tinc 35 de vaques Aubracs i entre totes les creuades i Gascones en tinc 60.
dilluns, 18 de maig del 2015
la raça aubrac
L'Aubrac és avui en dia una zona de cria bovina per a carn, cosa que no era així en el passat, ja que es concentrava en la producció de Laguiole, en els Burons , en equips fortament jerarquitzats on cadascú tenia la seva tasca. Fou l'època d'or de l'Aubrac i on es va inventar l'aligot.. Avui dia, la producció de formatge Laguiole continua de forma lletera industrial i es concentra a la regió. I la Laguiale gaudeix molt d'una bona vaca AOC que fa uns formatges boníssims. Aquestes 3 lletres amb majúscula volen dir Aubrac i és quan els francesos o catalans no ho diuen tant llarg i s'entenen millor. Jo tinc 35 de vaques Aubracs i entre totes les creuades i Gascones en tinc 60.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada